Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g onions, halved
- 30 g sunflower oil
- 3 cloves
- 1 long red chilli, halved, deseeded and sliced
- ½ - ¾ tsp ground cinnamon, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 ½ - 2 tsp ground cardamom, to taste
- 2 tsp ground turmeric
- ½ - 1 tsp ground white pepper, to taste
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
-
1
tsp chicken stock paste
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 2 Tbsp mango chutney
- 250 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 500 g floury potatoes, peeled, cut in bite-size pieces
- 600 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite-size pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1496 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Beef Madras
1h 30min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min
Lamb Keema with Peas
1 Std.
Chicken Akhni
1h 30min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Chicken Garam Masala
50 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35 min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 Std. 5 Min