Compatibele versies
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 150 g onions, thinly sliced (5 mm)
- 500 g chicken breasts, skinless, sliced (1 cm)
- 1 red pepper, thinly sliced (5 mm)
- 1 yellow pepper, thinly sliced (5 mm)
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp ground coriander
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 100 g creamed coconut, cut in pieces (see tip)
- 200 g basmati rice (10 minutes cooking time), rinsed
- 180 g tenderstem broccoli, thick stems halved lengthways
- 2 Tbsp poppy seeds
- boiling water, for cooking rice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2485 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 520 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Mexican Turkey Chilli
40 min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Chicken in Yoghurt
1 Std.
Moroccan Chicken and Couscous
45 Min
Chicken Garam Masala
50 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Chicken Korma
40 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min