Compatibele versies
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
of agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 660.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Stracciatella Soup
30 min
Vegetarian Pizza (TM6)
Geen beoordelingen
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Duchess casserole with vegetables
1 godz. 15 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Placki
40 min
White Bean Salad
5 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Geen beoordelingen
Ossobuco with orange and fennel salad
2u. 45min