Compatibele versies
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes
- 160 g aubergine, washed, ends removed, halved lengthways
- 2 pinches fine sea salt, plus ¼ tsp
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 25 g walnut halves
- 1 garlic clove
- 50 g fresh basil leaves
- 100 g olive oil
- 200 g goat's cheese, soft, thinly sliced
- 4 pinches dried oregano
-
50
g honey
of agave syrup - 40 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2157.4 kJ / 515.6 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 660.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25 min.
Summer Coleslaw
15min
Shellfish Nage with Champagne
1 godz. 5 min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Fish and Avocado Loaf
2h
Curried Butternut Cream Soup
35 Min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min