Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 155 g cashews
- water, to soak
Paprika Oil
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp smoked paprika
Spicy Cashew Tare
- 155 g hoisin sauce
- 70 g miso paste, chickpea (see Tips)
- 70 g veggie tsuyu (vegetable fond)
- 30 g agave syrup
- 1 tsp togarashi powder
Shiitake Dashi
- 1420 g water
- 85 g dried shiitake mushroom, thinly sliced
- 15 g kombu (approx. 3-4 large sheets)
Udon Noodles
- 1420 g water
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, to fry
- 170 g tempeh, cut into pieces
- 1 tbsp red chilli oil
- 340 g udon noodle
- edible flowers, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2820.3 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 914.2 mg
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Soba noodle and tofu salad
35min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1u. 15min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1h
Tex-mex vegetable stew
1u. 15min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min