Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 155 g cashews
- water, to soak
Paprika Oil
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp smoked paprika
Spicy Cashew Tare
- 155 g hoisin sauce
- 70 g miso paste, chickpea (see Tips)
- 70 g veggie tsuyu (vegetable fond)
- 30 g agave syrup
- 1 tsp togarashi powder
Shiitake Dashi
- 1420 g water
- 85 g dried shiitake mushroom, thinly sliced
- 15 g kombu (approx. 3-4 large sheets)
Udon Noodles
- 1420 g water
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, to fry
- 170 g tempeh, cut into pieces
- 1 tbsp red chilli oil
- 340 g udon noodle
- edible flowers, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2820.3 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 914.2 mg
Alternatieve recepten
Guacamole
10min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1sa
Charred leek gulai sayur
1sa 10 dk
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Potato pancakes
45 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1sa 20 dk
Sushi salad
1sa
Garlic and sage mash
30 min