Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Parmesan cheese, cut into 3 cm pieces
- 1700 g water
- 1 tsp sea salt
- 200 g kale leaves, cut into pieces
- 160 g broccolini, cut into pieces
- 450 g orecchiette pasta
- 90 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tsp fennel seeds
- 1 piece lemon peel, flesh only, no white pith (see Tip)
- 100 g macadamia nuts, plus extra roughly chopped to serve
- 15 g fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 10 g lemon juice
- 2 anchovy fillets
- 1 garlic clove
- dried chilli flakes, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3860.3 kJ / 922.7 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 96.2 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 877.5 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and kale risotto
55min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.