Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 354 mg
Alternatieve recepten
Mushroom bolognaise
45 min
Warm satay bowl
1h 10min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.