Compatibele versies
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 420 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 20 g fresh basil, leaves only
- 3 eggs
- 80 g ricotta, low fat
- 80 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 95 g lupin flour (see Tips)
- 150 g wholemeal spelt flour
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tbsp linseeds (flaxseeds)
- 250 g cherry tomatoes, cut into quarters
- 55 g frozen corn kernels
- 2 tbsp sunflower seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1283.3 kJ / 306.7 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 238.3 mg
Alternatieve recepten
Warm satay bowl
1h 10 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 Std.
Easy citrus pie
1 Std.
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Broccoli stem falafel
25h 40 min
Raspberry crumble bars
40min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24h 10 min.
Raw snickers slice
55 Min
Fluffy ricotta pancakes
35 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1h 10 min