Compatibele versies
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 420 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 20 g fresh basil, leaves only
- 3 eggs
- 80 g ricotta, low fat
- 80 g extra virgin olive oil
- ground black pepper, to taste
- 95 g lupin flour (see Tips)
- 150 g wholemeal spelt flour
- ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tbsp linseeds (flaxseeds)
- 250 g cherry tomatoes, cut into quarters
- 55 g frozen corn kernels
- 2 tbsp sunflower seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1283.3 kJ / 306.7 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 238.3 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Cottage pie
1h 30min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 menit
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Macaroons
40min
Cherry pickin' gelato
4 godz. 35 min
Chilli with corn bread
50min
Easy lamb hotpot
2h
Café-style banana bread
1h 45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Zucchini cheddar slice
45min