Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 leaves fresh sage
- 150 g onions, cut into halves (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon rashers, cut into pieces (3 cm)
- 750 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp fine salt, to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground, plus extra to taste
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
-
2
tbsp stock paste (meat or vegetable)
of 2 stock cubes (each for 0.5 l) (meat or vegetable) - 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 42.5 g
- Vezels
- 3.925 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Creamy mustard chicken stew
40 min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Keine Bewertungen
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Sweet And Sour Condiment Sauce
40 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Scotch Broth
1 Std.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min