Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Chicken Strips
15min
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Mushroom and white wine cream sauce
30 Min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Eggplant Sauté
30 Min
Cauliflower Gratin
55min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40min