Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
Alternatieve recepten
Fettuccine Alfredo
40 min
Browning Pork Cubes
15min
Sautéing Turkey Cubes
Geen beoordelingen
Cherry Lime Pops
4hod. 10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Homemade BBQ Sauce
50 min
Balsamic Reduction
20 min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1 godz. 45 min