Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
Alternatieve recepten
Pulled Pork Buns
6 Std. 20 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Carnitas
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30 min
Pulled Pork
4sa 5 dk