Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1807 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 847 mg
Alternatieve recepten
Pulled pork burger
5 Std.
Cobb Salad
1h
Spiralized Roasted Root Vegetables
Geen beoordelingen
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50 min.
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1h
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 godz. 45 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1sa 20 dk
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Veal fillet with mirabelle plums
Geen beoordelingen
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Pulled Pork
4 Std. 5 Min