Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tbsp sea salt
- 2 fresh salmon fillets, skin on, boneless (approx. 140 g ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh parsley, plus extra to garnish
-
2
sprigs fresh dill
of 2 sprigs fresh thyme - 6 pieces lemon peel, divided
- 1785 g water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3960 kJ / 946.5 kcal
- Eiwitten
- 80.9 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 66.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 3092.7 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
Geen beoordelingen
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min