Apparaten en Accessoires
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 40min
2 portions
Ingrediënten
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
3092.7 mg
Eiwitten
80.9 g
Calorieën
3960 kJ /
946.5 kcal
Vetten
66.5 g
Vezels
0.5 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
1.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Soy Braised Whole Chicken
Keine Bewertungen
Chicken and Prawn Siew Mai
45 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50 Min
Pascualina
1 Std. 45 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Chai Buey
1 Std. 45 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min