Apparaten en Accessoires
Japanese Oden Soup
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Dipping Sauce
-
miso paste40 g
-
sugar25 g
-
sake60 g
-
mirin30 g
-
light soy sauce10 g
-
tomato sauce30 g
Oden
-
water2000 g
-
white radish remove skin, cut in 3 cm thick round slices400 g
-
bean curd puffs200 g
-
chicken wing250 g
-
konjac cut in small pieces100 g
-
dashi powder (see tips)1 - 2 packet
-
light soy sauce25 g
-
mirin30 g
-
salt½ tsp
-
shiitake mushroom, fresh stems removed6 pieces
-
Japanese fish cakes approx. 3 pieces, cut diagonally120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1278.2 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
468.2 kJ /
111.9 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
0.4 g
Koolhydraten
12.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Open Cooking
32 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min
Tortilla Soup
25 min
Butternut Squash and Ginger Soup
Brak ocen
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Salmorejo
2 godz. 10 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Ribollita
50 min
Miso salmon broth
40 min