Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g basmati rice
- 1050 g water
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g tomato paste
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 - 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 3 - 4 feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3291 kJ / 783.6 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 9960.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Everyone's favourite chicken curry
40 dk
Fragrant curried mince with tomato salad
40 dk
Curried sausages and lentils
1sa
Spiced roasted mixed nuts
25 Min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 Min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Mexican cottage pie
1sa 30 dk
Mini cheese scones with savoury butter
30 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min