Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g basmati rice
- 1050 g water
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 1 tsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g tomato paste
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 - 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 3 - 4 feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3291 kJ / 783.6 kcal
- Eiwitten
- 57.4 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 30.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 9960.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Curried sausages and lentils
1u.
Butter chicken
55 Min
Raspberry-infused vinegar
73h 10 min
Feijoa jelly
27 godz. 40 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Feijoa chutney
1 Std. 15 Min
Feijoa crumble slice
1sa 5 dk
Plum sauce
55 Min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Red onion relish
50 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min