Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 anchovy fillets
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 40 g pitted green olives
- 3 garlic cloves
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Eiwitten
- 78.3 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 84.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 854 mg
Alternatieve recepten
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Geen beoordelingen
Chicken and Ham Vols Au Vents
1h 20min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Flour Tortilla
1h
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Ham and zucchini quiche
1sa 45 dk
Baked Chicken Pizzaiola
55min