Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 anchovy fillets
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 3 garlic cloves
- 40 g pitted green olives
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 20 g lemon juice
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 2 tsp wholegrain mustard
- ½ tsp lemon myrtle (optional)
- pine nuts, for sprinkling (optional)
- 1500 - 1800 g lamb shoulder, deboned (see Tips)
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g white wine
- 2 carrots, cut into slices
- 2 brown onions, cut into wedges
- salt, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4766.9 kJ / 1135 kcal
- Eiwitten
- 78.3 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 84.6 g
- Verzadigd vet
- 31.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 854 mg
Alternatieve recepten
Chilli with rice
50min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45 Min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Cheeseburger focaccia
2h 15min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min