Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3467 kJ / 825 kcal
- Eiwitten
- 61.7 g
- Koolhydraten
- 31.4 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 9.7 g
Alternatieve recepten
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise sauce
20 Min
Raspberry mini clafoutis
30 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min