Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3467 kJ / 825 kcal
- Eiwitten
- 61.7 g
- Koolhydraten
- 31.4 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 9.7 g
Alternatieve recepten
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 phút
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29h 45min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40p
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45p
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45p
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30p
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45p
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40p