Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère salmon patties
- 80 g wholemeal bread, torn into pieces (approx. 2 slices)
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 350 g floury potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 spring onions/shallots, cut into pieces
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into 8 pieces
- olive oil spray
Salad
- 120 g mixed baby salad leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.5 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 738.9 mg
Alternatieve recepten
Tuna mornay
45 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 dk
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 dk
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Mushroom risotto
30 Min
Cauliflower gratin
1sa
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Minestrone
40 dk
Flaky salmon pie with herb dressing
40 dk
Cauliflower soup with bacon dust
35 dk