![Gruyère salmon patties with salad Gruyère salmon patties with salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B5F0FA14-9EB2-41B8-83BA-BF01B1F0BCDD/Derivates/C4A235AA-C316-4180-BDE7-CDEB8A13DDA4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gruyère salmon patties
- 80 g wholemeal bread, torn into pieces (approx. 2 slices)
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 350 g floury potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 spring onions/shallots, cut into pieces
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into 8 pieces
- olive oil spray
Salad
- 120 g mixed baby salad leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.5 kJ / 398 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 738.9 mg
Alternatieve recepten
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Salmon and fennel risotto
30min
Chicken cacciatore
50min
Meatballs with tomato sauce
40 分钟
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1小时
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Pork meatballs with couscous
50min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Ham and zucchini quiche
1小时 45 分钟
Turkey patties
30min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min