Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 40 g cocoa powder, plus extra for dusting
- 100 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 160 g dried figs
- 150 g hazelnuts, roasted and skins removed
- 120 g blanched almonds
- 110 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground ginger
- ½ tsp ground black pepper (optional)
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp chilli powder (optional)
- 200 g light brown sugar
- 210 g honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 32.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Fruity pear mince tarts
2h 30 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Double ginger and pear cake
1h 35 min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Feijoa bakewell tart
1h 35 min
Wholemeal spelt pastry
35 min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min