Apparaten en Accessoires
Panforte
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
12 portions
Ingrediënten
-
butter for greasing
-
cocoa powder plus extra for dusting40 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces100 g
-
dried figs160 g
-
hazelnuts roasted and skins removed150 g
-
blanched almonds120 g
-
plain flour110 g
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground black pepper (optional)½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
light brown sugar200 g
-
honey210 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
32.5 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1638 kJ /
390 kcal
Vetten
17 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
52 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Spiced cherry brioche wreath
2u. 20min
Cypriot grain salad
45min
Passionfruit and macadamia truffles
3u. 30min
Torta caprese (flourless almond cake)
2u.
Fig and apricot tea bread
1u. 30min
Fennel, freekeh and orange salad
2u. 25min
Chocolate and pear cake
1u. 30min
Wholemeal spelt pastry
35min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2u. 40min
Pepita almond Florentines
1u.
Orange and almond cake
2u. 20min
Caribbean carrot cake
2u. 10min