![Panforte Panforte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6F7B23E2-F8DF-476F-91FF-0EF835A10DBB/Derivates/1B13CC53-0D8C-43CF-8C9D-622435587E66.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing
- 40 g cocoa powder, plus extra for dusting
- 100 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 160 g dried figs
- 150 g hazelnuts, roasted and skins removed
- 120 g blanched almonds
- 110 g plain flour
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground ginger
- ½ tsp ground black pepper (optional)
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp chilli powder (optional)
- 200 g light brown sugar
- 210 g honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1638 kJ / 390 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 32.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Santiago cake
1 Std. 20 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Quince tart
1h 10min
Fennel, freekeh and orange salad
2sa 25 dk
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min
Cypriot grain salad
45 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.
Orange and almond cake
2h 20min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min