Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g butter
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into quarters
- 8 fresh sage leaves
- 1 tbsp verjuice, or white wine vinegar
- 160 g day old bread, (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 450 gram
- Calorieën
- 3753 kJ / 891 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 108 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 21.6 g
- Vezels
- 24.3 g
- Natrium
- 1300.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bread Sauce
1h 25min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Traditional gravy
25 min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Prune and orange stuffing
10min
Shortbread
1sa
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Fish pie with mashed potato topping
2sa
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1sa
Yorkshire Pudding
1sa