Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- 270 g water
- 5 tsp gelatine powder
- 450 g red wine
- 270 g apple juice
- 120 g caster sugar
Sponge
- butter, for greasing
- 220 g raw sugar
- 6 eggs, room temperature
- 2 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp cream of tartar
- 130 g gluten free cornflour
Custard
- 100 g raw sugar
- 40 g gluten free cornflour
- 3 eggs
- 800 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 150 g blackberry jam
- 50 g flaked almonds, toasted
- 400 g fresh mixed berries
- 500 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2196.3 kJ / 522.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 136.9 mg
Alternatieve recepten
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Gluten free shortbread
1 godz. 20 min
Pavlova towers
4 godz. 30 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 Std. 55 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Jam and coconut tarts
1 godz. 10 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Pavlova
6klst