Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- 270 g water
- 5 tsp gelatine powder
- 450 g red wine
- 270 g apple juice
- 120 g caster sugar
Sponge
- butter, for greasing
- 220 g raw sugar
- 6 eggs, room temperature
- 2 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp cream of tartar
- 130 g gluten free cornflour
Custard
- 100 g raw sugar
- 40 g gluten free cornflour
- 3 eggs
- 800 g full cream milk
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 150 g blackberry jam
- 50 g flaked almonds, toasted
- 400 g fresh mixed berries
- 500 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2196.3 kJ / 522.9 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 136.9 mg
Alternatieve recepten
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Passionfruit and coconut slice
5h
Cauliflower gratin
1h
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Sago plum pudding
28h 15min
Potato cakes
45min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Gluten free warm berry cobbler
45min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h