Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 38.7 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1346 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Cheese and spring onion galette
1h 15min
Mushroom risotto
30min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Mushroom croustade
1h 35min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Polenta zucchini slice
2h 10 min.
Ravioli with zucchini sauce
35min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min