Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semolina dumplings
- 200 g fine semolina
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g milk
- 30 g salted butter
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches nutmeg
- 1 ½ tsp salt
- water (approx. 2 litres)
- 2 egg yolks
- plain flour, for dusting
Mushroom sauce
- 1 garlic clove
- 3 eschalots
- 40 g salted butter
- 50 g white wine
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g plain flour
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2625.8 kJ / 625.2 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 38.7 g
- Verzadigd vet
- 23.7 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1346 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Warm beetroot dish
50 Min
Semolina custard
20 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min