Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 227.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Peppercorn sauce
20min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Meatballs with Romesco sauce
1 Std. 40 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40 min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min
Citrus seafood salad
1 godz.
Spiced lamb flatbread
2 Std.