Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tapenade
- 1 garlic clove
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 100 g pitted Kalamata olives
- 1 green chilli, deseeded and cut into halves (optional)
- 20 g olive oil
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Beef tapenade
- 300 - 350 g beef fillet, sinew trimmed
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 garlic clove
- ½ tsp ground black pepper
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
Assembly
- 1 baguette of choice (approx. 25 cm long), cut into thin slices (5-7 mm)
- olive oil, for brushing
- 50 g sour cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 2 Roma tomatoes, cut in halves lengthways, then cut into thin slices
- micro herbs, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 397 kJ / 94.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 227.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Master stock chicken
1h 30min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Prawn wontons
2h
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7u. 25min
Leek and smoked salmon dip
55 min