Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Eiwitten
- 52.2 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 81.1 g
- Verzadigd vet
- 21.7 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 2179.1 mg
Alternatieve recepten
Pork belly with spring onions
1h 10min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4hod. 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Teriyaki chicken thighs
2h 10 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min