Compatibele versies
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 472.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45min
Hoisin pork bowl
30 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Beef and coconut soup
30 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 godz. 50 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min