Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 591 mg
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Wasabi devilled eggs
25min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Twice-cooked pork belly with lentils
5sa 30 dk
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min