Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 591 mg
Alternatieve recepten
Pork and gravy with red wine cabbage
1j 10 menit
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 menit
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Chicken and prawn noodles
30 menit
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Smoked honey and dill salmon
1h 5 min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Pork fillet with mustard
35 Min