Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 20 g shelled unsalted pistachio nuts
Cocoa-coconut cake base
- vegetable oil, for greasing
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g Chocolate Ripple biscuits™
- 50 g desiccated coconut
Chocolate mousse
- chilled water, for soaking
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 600 g milk chocolate, broken into pieces
- 700 g pouring (whipping) cream
- 180 g Irish cream liqueur
Mirror glaze
- chilled water, for soaking
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 350 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g water, room temperature
- 300 g white sugar
- 200 g sweetened condensed milk
- 1 - 2 teaspoons food colouring (red - see Tips)
- macarons of choice, for decorating (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3097.2 kJ / 737.4 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 115.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova
6 Std.
Chocolate volcanos
55min
Pink and White Macarons
1 Std. 30 Min
Salted caramel ice cream
14 Std.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Profiteroles
2h
Caramel sauce
1 Std. 30 Min
Salted caramel soufflés
35 Min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
White chocolate mousse cups
3 Std. 35 Min
Marshmallow icing
7h 40min
Crème caramels
7h 45min