![Mirror glaze cake Mirror glaze cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E004AB1-9AFE-469D-A09C-6867CF5306D4/Derivates/7753f102-0393-4e4e-95da-644f4cd9133b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 20 g shelled unsalted pistachio nuts
Cocoa-coconut cake base
- vegetable oil, for greasing
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g Chocolate Ripple biscuits™
- 50 g desiccated coconut
Chocolate mousse
- chilled water, for soaking
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 600 g milk chocolate, broken into pieces
- 700 g pouring (whipping) cream
- 180 g Irish cream liqueur
Mirror glaze
- chilled water, for soaking
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 350 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g water, room temperature
- 300 g white sugar
- 200 g sweetened condensed milk
- 1 - 2 teaspoons food colouring (red - see Tips)
- macarons of choice, for decorating (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3097.2 kJ / 737.4 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 48.8 g
- Verzadigd vet
- 30.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 115.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Black forest cake
5 godz.
Chocolate volcanos
55min
Lollipops
40min
Raspberry cloud
12h 5min
Fondant
25min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Pavlova towers
4h 30min
Granini slice
2 Std. 15 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Raspberry chiffon cake
5h 15min