Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate cake layer
- 60 g caster sugar
- 2 eggs, separated
- 1 tsp natural vanilla extract
- 40 g rice flour (see Tips)
- 20 g arrowroot flour
- 20 g cocoa powder
- 1 pinch salt
Dark and milk chocolate layers
- 150 g milk chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 150 g dark chocolate, broken into pieces
- 500 g pouring (whipping) cream
- 80 g salted butter
White chocolate layer
- 3 tbsp water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 150 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g pouring (whipping) cream
- cocoa powder, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2107.2 kJ / 501.7 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 132.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate volcanos
55min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Light blue coloured eggs
Geen beoordelingen
Apple crumble meringue slice
2h
Black forest cake
5 Std.
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Chocolate cream pie
4h 15min
Lamington swiss roll
25h 40min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min