Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate cake layer
- 60 g caster sugar
- 2 eggs, separated
- 1 tsp natural vanilla extract
- 40 g rice flour (see Tips)
- 20 g arrowroot flour
- 20 g cocoa powder
- 1 pinch salt
Dark and milk chocolate layers
- 150 g milk chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 150 g dark chocolate, broken into pieces
- 500 g pouring (whipping) cream
- 80 g salted butter
White chocolate layer
- 3 tbsp water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 150 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g pouring (whipping) cream
- cocoa powder, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2107.2 kJ / 501.7 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 132.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Chocolate volcanos
55 min
Crunchy caramel ice cream slice
24h 35 min
Pecan pie cheesecake cups
35min
Angel cake
5 Std. 15 Min
Black forest Christmas yule log
1ωρ. 30 λεπτ.
Apricot Danish slice
40 Min
"Little house" slice
6h 30min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Hazelnut chocolate brioche
2 Std.
Honey cake
49 godz. 30 min