Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g salted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g milk
- 100 g ginger syrup (see Tips)
- 2 eggs
- 250 g brown sugar, plus an extra 2 tablespoons to sprinkle
- 350 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 4 pears, peeled; 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)
- 3 - 4 tbsp pure maple syrup, to taste
- Voeding
- per 12 portions
- Calorieën
- 18047.6 kJ / 4297 kcal
- Eiwitten
- 58.3 g
- Koolhydraten
- 677.9 g
- Vetten
- 144.9 g
- Verzadigd vet
- 89.3 g
- Vezels
- 30.2 g
- Natrium
- 2139 mg
Alternatieve recepten
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Breakfast fruit bars
1h 20min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Sabrina's honey bush bars
40min
Magnolia Kitchen brownies
1h 10min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min