Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g salted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g milk
- 100 g ginger syrup (see Tips)
- 2 eggs
- 250 g brown sugar, plus an extra 2 tablespoons to sprinkle
- 350 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 4 pears, peeled; 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)
- 3 - 4 tbsp pure maple syrup, to taste
- Voeding
- per 12 portions
- Calorieën
- 18047.6 kJ / 4297 kcal
- Eiwitten
- 58.3 g
- Koolhydraten
- 677.9 g
- Vetten
- 144.9 g
- Verzadigd vet
- 89.3 g
- Vezels
- 30.2 g
- Natrium
- 2139 mg
Alternatieve recepten
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35 min
White chocolate and pistachio madeleines
4 godz. 35 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28u. 15min
Caramel feijoa upside down cake
1 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Feijoa crumble slice
1 Std. 5 Min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min
Cheese and bacon scones
35 min
Better banana cake
45 Min