Compatibele versies
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 17.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1385.4 mg
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Tamarind paste
45min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Crispy bread with tapenade
45min
Fish stock
35min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min