Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g yellow curry sauce (see Tip)
- 200 g coconut milk
- 2 tsp Chicken stock paste
- 200 g water
- 400 g fresh egg noodles
- 2 bunches bok choy, cut into pieces
- 4 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- fresh bean sprouts, to serve
- fried shallots, to serve
- fresh coriander, to serve
- 1 fresh long red chilli sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3147.8 kJ / 752.3 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 98.3 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1748.2 mg
Alternatieve recepten
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 dk
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Madurese chicken satay
1h 30min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Beef and cashew nut yellow curry
25 min