Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g yellow curry sauce (see Tip)
- 200 g coconut milk
- 2 tsp Chicken stock paste
- 200 g water
- 400 g fresh egg noodles
- 2 bunches bok choy, cut into pieces
- 4 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- fresh bean sprouts, to serve
- fried shallots, to serve
- fresh coriander, to serve
- 1 fresh long red chilli sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3147.8 kJ / 752.3 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 98.3 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 17.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1748.2 mg
Alternatieve recepten
Lamb sausage ragu
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min