Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g kangaroo fillet, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into quarters
- 80 g carrot, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g red wine
- 50 g dried bush tomato (optional)
- ½ tsp ground lemon myrtle
- ½ tsp ground saltbush
- ½ tsp ground sea parsley
- ½ tsp dried bush tomato powder
- ½ tsp ground pepperleaf
- ½ tsp ground wattleseed
- 1 tsp sea salt
- 3 lemon myrtle leaves, crushed
- cooked pasta of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1079.3 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 405.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
10 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Vegan bao sliders
Geen beoordelingen
Roasted peach ice-cream
25小时 20 分钟
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25h 35 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Minced Meat
35 Min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Swedish meatballs and mash
50 Min