Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g kangaroo fillet, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into quarters
- 80 g carrot, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g red wine
- 50 g dried bush tomato (optional)
- ½ tsp ground lemon myrtle
- ½ tsp ground saltbush
- ½ tsp ground sea parsley
- ½ tsp dried bush tomato powder
- ½ tsp ground pepperleaf
- ½ tsp ground wattleseed
- 1 tsp sea salt
- 3 lemon myrtle leaves, crushed
- cooked pasta of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1079.3 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 405.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Christmas Cake (Diabetes)
2j 45 menit
Green tea ice cream (TM6 only)
24j 30 menit
Steamed Chinese greens
30p
Black rice pudding
25 Std. 5 Min
Agedashi tofu
30p
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30p
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Hoisin tofu with brown rice
50 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30p
Mushroom risotto (TM6)
30p