Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g kangaroo fillet, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into quarters
- 80 g carrot, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g red wine
- 50 g dried bush tomato (optional)
- ½ tsp ground lemon myrtle
- ½ tsp ground saltbush
- ½ tsp ground sea parsley
- ½ tsp dried bush tomato powder
- ½ tsp ground pepperleaf
- ½ tsp ground wattleseed
- 1 tsp sea salt
- 3 lemon myrtle leaves, crushed
- cooked pasta of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1079.3 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 405.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Creamy potato mash
30 Min
Shichimi togarashi seasoning
Geen beoordelingen
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Pea and mint soup
20min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Black rice pudding
25h 5min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Banh mi pizza
2h 15min
Korean pickled potato salad
25 Std. 10 Min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Zucchini cheddar slice
45 Min