Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots
- 20 g garlic cloves
- 500 g chayote, peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
- 20 g red curly chillies, cut in diagonal slices
- 2 cm galangal, bruised
- 2 fresh bay leaves
- 25 g dried shrimp, soaked to soften
- 20 g cooking oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 821 mg
Alternatieve recepten
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 Min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5 min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 Min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Furikake
5 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 Min