Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots
- 20 g garlic cloves
- 500 g chayote, peeled, thickest part of the core removed, cut in quarters that fit through feeder tube
- 150 g carrots, peeled, cut in pieces that fit through feeder tube
- 20 g red curly chillies, cut in diagonal slices
- 2 cm galangal, bruised
- 2 fresh bay leaves
- 25 g dried shrimp, soaked to soften
- 20 g cooking oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 511 kJ / 122 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 821 mg
Alternatieve recepten
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 Min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Vegetable Fritters
20min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 Min
Hand Ripped Cabbage
20min
Lemonade
5 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Sweet And Sour Prawns
25 Min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min