Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 20 g olive oil
- 150 g water
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 300 g baker's flour, plus extra for dusting
- ½ tsp salt
Cheese filling
- 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 80 g cheddar cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 80 g mozzarella, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g feta cheese, crumbled
Assembly
- 1 egg yolk, lightly beaten
- 1 tsp sesame seeds
- 4 eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2746.8 kJ / 654 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 57.8 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 973.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Portuguese-style custard tarts
40min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50 min
Lamb sfiha
1h 20min
Hot dog rolls
3h 30min
Gozleme
1h 40min
Pretzels
1h 35min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
La Cioccolata
15 menit
Biskut Arab (Arab Shortbread Cookies)
30min
Silverbeet and mushroom calzone
2h