Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 43.9 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 61.5 mg
Alternatieve recepten
Apple and ginger paste
6sa 15 dk
Custard
10min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Vanilla ice cream
12h
Béchamel sauce
20min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
White chocolate and raspberry self-saucing pudding
1sa
Mini chive pikelets with mushrooms
1sa
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1sa
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min