![Chocolate love cake with Turkish delight jelly Chocolate love cake with Turkish delight jelly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BE74B2EA-0AA6-42D1-AF22-7119EC8BAAE7/Derivates/EAE557FF-3530-4A14-9A02-2B5715CF9624.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 43.9 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 61.5 mg
Alternatieve recepten
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Almond milk jellies with fruit coulis
4 godz. 55 min
Berry and red wine trifle
4 Std. 50 Min
Kashmiri garlic naan
1sa 50 dk
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Star anise and pistachio kulfi
24 Std. 20 Min
Marzipan
10min
Durban naan
1 godz. 45 min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Almond shortcrust pastry
35 min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Crème brûlée
7 Std.