Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jelly
- unsalted butter, for greasing
- 4 gold strength gelatine leaves
- 220 g water, plus extra chilled water for soaking gelatine
- 300 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
- 1 pinch salt
- 1 tsp rose water
- 4 drops natural red food colouring (optional)
Cake
- 130 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing
- 1 whole nutmeg
- 80 g pistachios
- 100 g dark chocolate
- 400 g raw almonds
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 180 g brown sugar
- 1 pinch salt
- 2 eggs
- 250 g natural yoghurt, plus extra to serve
- 20 g icing sugar
- 20 g cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2854.9 kJ / 679.7 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 43.9 g
- Verzadigd vet
- 13.3 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 61.5 mg
Alternatieve recepten
Panforte
1h 30min
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Fruit coulis
10 min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Apple cake
1h
Cardamom and lime syrup cake
1h 35 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Orange and almond cake
2h 20min