Apparaten en Accessoires
Moroccan bundt
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 20min
16 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter for greasing
-
sesame seeds plus an extra 4 tbsp for coating80 g
-
blanched almonds100 g
-
dried figs120 g
-
dried apricots130 g
-
pitted dates200 g
-
white sugar100 g
-
natural yoghurt150 g
-
eggs5
-
plain flour300 g
-
ground cardamom1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
176.3 mg
Eiwitten
9.2 g
Calorieën
1806.7 kJ /
430.2 kcal
Vetten
26.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
38.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nice bundt
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Almond addiction
1 Std.
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Bee sting cake
6 Std. 50 Min
Checkerboard Sablés (Metric)
2 Std. 30 Min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Mini strawberry mousse flower tarts
4 Std. 45 Min
Hazelnut ice cream
5 Std. 20 Min
Apricot amaretti
40 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Black forest cake
5 Std.