Apparaten en Accessoires
Achcharu (pickle)
Voorbereiding 30min
Totaal 48u. 30min
10 portions
Ingrediënten
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
pickling onions peeled10 - 15
-
white wine vinegar600 g
-
carrots (approx. 250 g), cut into matchsticks2 - 3
-
fresh bird's eye chillies green, trimmed and deseeded if preferred8 - 12
-
garlic cloves cut into thin slices6
-
black mustard seeds1 - 2 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
ground turmeric2 pinches
-
salt¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
368 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
270.4 kJ /
64.3 kcal
Vetten
1.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
7.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sri Lankan Feast
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Coriander pesto
5min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Sunflower and nori filling
3u. 10min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2u. 30min
Pittu
3u.
Mandarin crème brûlée
4u. 15min
Apple and cucumber relish
10min
Harissa
25min
Potato karakari
50min
Chickpea sundal
6u. 45min
Ala hodi (Potato curry)
40min
Bhuna gosht
1u. 20min