Florentine potato cakes
TM6 TM5

Florentine potato cakes

3.8 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
  • 1 potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
  • 400 g water
  • 5 whole eggs
  • 400 g fresh baby spinach leaves
  • salt, to season
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 2 tbsp plain flour
  • ½ tsp baking powder
  • 2 tbsp olive oil, for frying
  • 2 tsp unsalted butter

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1256 kJ / 299.1 kcal
Eiwitten
13.3 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
17 g
Verzadigd vet
4.2 g
Vezels
7.3 g
Natrium
1346.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten