![Florentine potato cakes Florentine potato cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/863178A6-982A-4520-A34D-E9D10553075A/Derivates/C4A9555B-701E-45A3-A377-12B0B26CD141.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sweet potato (approx. 300 g), cut into pieces (3 cm)
- 1 potato (approx. 150 g), cut into pieces (3 cm)
- 400 g water
- 5 whole eggs
- 400 g fresh baby spinach leaves
- salt, to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 2 tbsp plain flour
- ½ tsp baking powder
- 2 tbsp olive oil, for frying
- 2 tsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1256 kJ / 299.1 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1346.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Hash browns with chive cottage cheese
1h 15min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Thai noodle and seafood salad
50min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2小时
Mushroom risotto
30min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Quinoa crumbed fish with slaw
2小时
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Daily green smoothie
10min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min