Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed and drained
- 1350 g water
- 2 tsp salt
- 250 g chilled water
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054.3 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 820.6 mg
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Tuscan bean soup
30 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Quince tart
1sa 10 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1sa
Savoury tofu quiche
1h 30min
Chickpea sundal
6 Std. 45 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Sauerkraut soup
50 min
Lentil hotpot
12sa 45 dk
Goulash soup
2 godz. 35 min