![Revithia (chickpea soup) Revithia (chickpea soup)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4AABFF86-5908-4AD2-8746-D33B72F8E4CA/Derivates/343F0EEE-A232-4038-91DD-2B7DFC3B0D87.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 250 g dried chickpeas, soaked overnight, rinsed and drained
- 1350 g water
- 2 tsp salt
- 250 g chilled water
- 30 g plain flour
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1054.3 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 820.6 mg
Alternatieve recepten
Spanish green lentil and chorizo soup
12klst 45 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Baked falafel kofta
Geen beoordelingen
Bulghur and lentil soup
1hod.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Lentil hotpot
12klst 45 min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1hod. 15min
Tomato and red lentil soup
30min