Apparaten en Accessoires
Revithia (chickpea soup)
Voorbereiding 5min
Totaal 24u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
chilled water250 g
-
plain flour30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprig
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
820.6 mg
Eiwitten
11.8 g
Calorieën
1054.3 kJ /
251 kcal
Vetten
9.3 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
27.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Cacao cinnamon eggnog
25 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Keine Bewertungen
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Autumn vegetable gratin
50 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min