Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g white bread (approx. 1 slice), crusts removed and torn into pieces
- 320 g buttermilk
- 1 garlic clove
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 50 g brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground turmeric
- ½ tsp ground cinnamon
- 3 tsp curry powder
- 200 g tempeh, cut into pieces (2-3 cm)
- 40 g dried apricots
- 1 red apple, peeled, cored and cut into quarters
- 500 g pumpkin, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g lemon juice
- 30 g chutney, fruit
- 50 g sultanas
- 1 tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 eggs
- 4 dried bay leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507.8 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 29.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 812.8 mg
Alternatieve recepten
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Three-bean shepherd's pie
26h
Caribbean curry
40 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Autumn vegetable gratin
50 dk
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 dk
Mediterranean carrot fritters
1h
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min