Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sorbet
- 100 g sugar
- 200 g tonic water
- 200 g tonic water, frozen into ice cubes
- 325 g cucumber, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 25 g lemon juice
- 70 g gin
Lemon and mint tuile
- 50 g blanched almonds
- 30 g unsalted butter
- 80 g caster sugar
- 50 g plain flour
- 2 egg whites
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1045.7 kJ / 248.8 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 83.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan gelato
4h 30min
Mai Tai
10 min
Tartare sauce
10 min
Guacamole
10 min
Béarnaise sauce
10 min
Rhubarb and ginger gin fizz
336h 10min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2 godz. 20 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Salsa verde
5 menit
Gluten-free goodness pastry
1j