Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sorbet
- 100 g sugar
- 200 g tonic water
- 200 g tonic water, frozen into ice cubes
- 325 g cucumber, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 25 g lemon juice
- 70 g gin
Lemon and mint tuile
- 50 g blanched almonds
- 30 g unsalted butter
- 80 g caster sugar
- 50 g plain flour
- 2 egg whites
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1045.7 kJ / 248.8 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 83.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon sorbet
8 godz. 30 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Citrus margarita
10 min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15min
Zhoug
10 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15 min
Bloody Mary
10 min
Pineapple rum cocktail
6 godz. 45 min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Summer daze
10 min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min