Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sorbet
- 100 g sugar
- 200 g tonic water
- 200 g tonic water, frozen into ice cubes
- 325 g cucumber, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 25 g lemon juice
- 70 g gin
Lemon and mint tuile
- 50 g blanched almonds
- 30 g unsalted butter
- 80 g caster sugar
- 50 g plain flour
- 2 egg whites
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1045.7 kJ / 248.8 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 83.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gin and cucumber cooler
10 min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 Std. 15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1j
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Hot turmeric apple cider
20 min
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Lime and chilli corn
40 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Pecan pie cheesecake cups
35 Min