Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 70 g rolled oats
- 20 g desiccated coconut
- 30 g macadamia nuts
- 30 g almond oil
- 40 g pure maple syrup
Bavarois
- 200 g fresh passionfruit pulp, strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)
- 1 ½ tsp agar agar powder
- 80 g blanched almonds
- 430 g water
- 60 g cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 50 g pure maple syrup
- 70 g raw sugar
- 140 g coconut milk
Passionfruit jelly
- 30 g water
- ¼ tsp agar agar powder
- 1 tbsp raw sugar
- 140 g fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6.552 g
- Koolhydraten
- 39.472 g
- Vetten
- 23.168 g
- Vezels
- 7.848 g
Alternatieve recepten
Gluten free scones
30 min
Béarnaise sauce
10 min
Mayonnaise
5 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min
Almond briouats with honey and sesame seeds
1 godz.
Sangria
10 min
Buttermilk balsamic sorbet
12 godz. 30 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Marinated feta cheese
170 Std.
Passionfruit and coconut slice
5h
Almond thins
25min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min