Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 70 g rolled oats
- 20 g desiccated coconut
- 30 g macadamia nuts
- 30 g almond oil
- 40 g pure maple syrup
Bavarois
- 200 g fresh passionfruit pulp, strained to remove seeds (approx. 25 passionfruits)
- 1 ½ tsp agar agar powder
- 80 g blanched almonds
- 430 g water
- 60 g cornflour
- 2 tsp natural vanilla extract
- 50 g pure maple syrup
- 70 g raw sugar
- 140 g coconut milk
Passionfruit jelly
- 30 g water
- ¼ tsp agar agar powder
- 1 tbsp raw sugar
- 140 g fresh passionfruit pulp (approx. 10 passionfruits)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 6.552 g
- Koolhydraten
- 39.472 g
- Vetten
- 23.168 g
- Vezels
- 7.848 g
Alternatieve recepten
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Ricotta fruit tart
1sa 30 dk
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Black & white chocolate tartufo
13h 55 min
Grand Marnier® soufflé
1sa
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 godz. 20 min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min
Pavlova
6h