Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed apples
- 4 apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled
- 1 ½ tbsp lemon juice (25 g)
- 500 g water
Cider sabayon sauce
- 50 g sugar
- 1 egg
- 3 egg yolks
- 160 g dry alcoholic cider (see Tips)
- 2 tsp cinnamon sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Chilli and apple jelly
4 Std. 15 Min
Asparagus risotto
40 Min
Cloudy apple cider jelly
5 Std.
Mushroom risotto
30min
Béchamel sauce
20min
Mashed potatoes
40 Min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Chicken velouté meal
40 Min
Gluten free fruit mince pies
1h 15 min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min