Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 109.5 g
- Vetten
- 115.6 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 20.7 g
- Natrium
- 2740.9 mg
Alternatieve recepten
Apple sauce
20 Min
Basil pesto
10 Min
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Turmeric latte
25 Min
Sauerkraut
168 Std. 35 Min
Sweet seeded crackers
1 Std. 10 Min
Coconut and cinnamon teff porridge
30 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min
Nut and seed butter
10 Min
Vanilla nut milk
12 Std. 20 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Hommus
15 Min