Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Voeding
- per 660 g
- Calorieën
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 109.5 g
- Vetten
- 115.6 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 20.7 g
- Natrium
- 2740.9 mg
Alternatieve recepten
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Baba ghanoush
1h
Maca chocolate bark
50min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Fennel, date and nut bread
1h 15min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 Std. 55 Min
Mayonnaise
5min
Fruit and nut loaf
27 Std. 50 Min
Vegie crackers
12h 10min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10min