
Apparaten en Accessoires
Miso chicken and rice
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
2 portions
Ingrediënten
Marinade
-
tamari2 tbsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
Japanese pickled ginger plus extra to serve1 tsp
-
skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)1
Stir-fry
-
sushi rice120 g
-
water550 g
-
miso paste1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
dried shiitake mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced3
-
snow peas trimmed and cut into halves4
-
fresh baby corn cut into halves80 - 100 g
-
red capsicum deseeded and cut into cubes (1-2 cm)¼
Sauce
-
rice wine1 tsp
-
spring onions/shallots ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish1 - 2
Voeding per 1 portion
Calorieën
474.4 kcal /
1985 kJ
Eiwitten
28.8 g
Vetten
10.7 g
Koolhydraten
64.5 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
1.9 g
Natrium
1382.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Cooking for Me and You
70 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland