Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinated chicken
- 30 g honey
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- ½ - 1 tsp ground sweet paprika
- 1 garlic clove
- 1 lime, zest cut into pieces, no white pith (1 cm) and juice
- 4 skinless chicken supremes (approx. 800 g) (see Tips)
Mango chutney and steamed chicken supremes
- 10 - 15 g fresh coriander leaves or stalks or both
- 3 - 6 limes, zest cut into pieces, no white pith (1 cm) and juice
- 2 garlic cloves
- 100 g brown onions, cut into halves
- 75 g red capsicum, cut into pieces
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred
- 500 g ripe mango, flesh only, cut into small pieces (1-2 cm)
- 2 tsp salt
- 100 g sugar
- 250 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1346 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Chicken cacciatore
50 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Beef "Burgundy"
40 min
Pork with black bean sauce
30 min
Beef stroganoff
35 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Layered lamb curry
1 godz.
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Caprese hasselback chicken
40 min