Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bundt cakes
- 130 g unsalted butter, softened, plus extra melted, to grease
- 80 g white sugar
- 1 lime, juice and zest, no white pith
- 3 eggs
- 170 g self-raising flour
- 30 g desiccated coconut
- 180 g natural yoghurt
Lime and rum syrup
- 100 g white sugar
- 100 g water
- 1 lime, juiced and 6 strips of peel, no white pith
- 40 g Malibu® rum (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2041.6 kJ / 488 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 59.5 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 391.5 mg
Alternatieve recepten
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Almond shortbread biscuits
2 Std. 10 Min
Orange and almond cake
2h 20min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Amaretto biscuits
30 Min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 Std.
Black rye bread
2h 35min
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min