Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 60 g light olive oil
- 1 - 2 fresh long green chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 200 g), cut into quarters
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into quarters
- 200 g frozen spinach, thawed and drained
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1300 g water
- 300 g white rice
- 1 tsp sea salt
- 400 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1958.3 kJ / 466.3 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 65.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1146.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Silverbeet dahl
8h 40min
Paneer
4h 5min
Tarka dal
30min
Palak paneer
1ωρ. 15 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30min
Gobi masala
30min
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Paneer makhani
45 Min
Amritsari dal
26 Std.
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Baingan ka bharta
1sa 20 dk
Chhole (chickpea curry)
35 Min