Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu coating
- 160 g almond milk
- 120 g cornflour
- 80 g plain flour
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 60 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g pure maple syrup
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste ( see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 20 g dark soy sauce
Rice and broccoli
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 200 g long grain white rice
- 350 g broccoli florets
Tofu
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3147 kJ / 749.3 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 98.4 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 1072.2 mg
Alternatieve recepten
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Soba noodle and tofu salad
35 min
15-minute noodles
15min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Honey ginger tofu with greens
2h 25 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Palak paneer
45 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Soba noodle mee goreng
40 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min