Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g basmati rice
- 300 g boiling water, plus extra to soak
- 10 g fresh ginger
- 1 garlic clove
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 90 g tandoori paste (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 1 tsp sea salt
- 270 g coconut cream
- 1 tbsp ghee
- 500 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g almond meal (see Tips)
- fresh coriander, leaves only, torn into pieces, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2781.3 kJ / 664.8 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 56.5 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 17.4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1264.5 mg
Alternatieve recepten
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Chilli and cheese nachos
35min
All in one bowl bolognese
40min
Thai red chicken curry and rice
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
"Marry me" chicken pasta
30min
Creamy beef curry
1h 15min
No fail mash potato
20 Min