
Apparaten en Accessoires
Smoked Mackerel Pâté
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
Paté
-
fresh horseradish peeled5 - 10 g
-
cream cheese125 g
-
crème fraîche100 g
-
smoked mackerel fillets skinned and checked for bones360 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
Topping
-
unsalted butter diced150 g
-
horseradish relish hot15 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Voeding per 1 portion
Calorieën
734 kcal /
3032 kJ
Eiwitten
22 g
Vetten
71 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland