Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Paté
- 5 - 10 g fresh horseradish, peeled
- 125 g cream cheese
- 100 g crème fraîche
- 360 g smoked mackerel fillets, skinned and checked for bones
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- lemon juice, to taste
Topping
- 150 g unsalted butter, diced
- 15 g horseradish relish, hot
- 2 Tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3032 kJ / 734 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 Min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Brandy Butter
10 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min