Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g bread, torn in pieces
- 80 g onions, quartered
- 50 g unsalted butter, diced
- 300 g milk
- 2 pinches fine sea salt, plus extra to taste
- 2 garlic cloves
- 1 bay leaf
- 3 black peppercorns
- 3 cloves
- ground white pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 808 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Natrium
- 308 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Cauliflower Cheese
50 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Rhubarb Crumble
55 Min
Brandy Sauce
10min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Brandy Butter
10min
Red Onion Gravy
25 Min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Yorkshire Pudding
1 Std.